Leikkaa heinänkorsi, oljen tai sulan pää vinosti terävällä veitsellä. Mitä ohuempi putki on, sitä kapeampaa jälkeä kynäsi piirtää.
Musteena voit käyttää marjojen mehua. Sen saat esille puristamalla marjat lusikalla rikki.
Maalaa makuja sormillasi. Pursota lautaselle hilloja tai muhenna vihreistä syötävistä kasveista tahnaa.
Maalaamiseen käytettäviä välineitä:
Risu, olki, heinä, korsi, sulka ja sormet, myös eilen poltetusta nuotiosta tai grillistä saa hiilimöykkyjä.
Kokeile myös punajuurta ja mustikkaa tai liota pajun kuoria yön yli vedessä.
Sekoita kiehuvaan veteen perunajauhoja, ja värjää tekemäsi kiisseli mehuilla.
Laimenna tarpeen mukaan vedellä. Maistuuko keltainen auringolta ja liila syksyn viimeiseltä orvokilta?
SOTKU RUOKKII LUOVUUTTA!
VILLI TEKEMINEN ON MATKA,
JOSSA EI PYSÄHDYTÄ MIETTIMÄÄN RAPPAUKSEN JÄLKIÄ!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti